Scroll to top
Podijeli

Višestruko sramno licemjerstvo4. Aprila 2019.

Višestruko sramno licemjerstvo

Cionistički mediji su objavili da je tijelo vojnika Zakariya Bawmal vraćeno nakon 37 godina, a on je ubijen u borbi Sultan Jakub u Libanu 1982.

Glasnogovornik cionističke armije, pukovnik Ronen Manelis je izjavio da je tijelo nestalog vojnika u Sultan Jakubu preneseno preko treće zemlje  avionom kompanije Al-‘AL, dodajući da je tijelo već neko vrijeme u Tel Avivu.

Jedan od čelnika palestinske organizacije El-Džibhetu-š-še’bija, Enver Radža, je izjavio da su najvjerovatnije vehabijske terorističke skupine u kampu El-Jermuk, na jugu Damaska, predale tijelo cionistima. On je dodao da su najvjerovatnije ovi teroristi dok su iskopavali greblje u kampu pronašli tijelo i da je to moguće samo u koordinaciji sa cionističkom obavještajnom službom i da su ga nakon pronalaska prebacili u Tursku, a Turska ga predala “Izraelu”. Dakle, to je jedina moguća opcija.

Napomena: razmjenom tijela ovog cioniste mogao je biti oslobođen veliki broj živih Palestinaca iz zarobljeništva, ali prljavi interesi licemjera su preči, iako verbalno oni govore protiv Netanyahua.

Povezani članci